0
ΝΠΙΔ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ
Posted by Super User on 09-04-2021 08:15:49 in Forums never

Description

Ο σύλλογος «Στήριγμα Ανθρωπιάς» δημιουργήθηκε από μια ομάδα ευαισθητοποιημένων ανθρώπων.

Οι σκοποί του συλλόγου είναι αποκλειστικά κοινωφελείς, φιλανθρωπικοί ανθρωπιστικοί και πολιτιστικοί, σε μια περίοδο όπου οι συνάνθρωποί μας δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν στις καθημερινές ανάγκες διαβίωσης.

Περιλαμβάνουν την παροχή βοήθειας σε παιδιά και κυρίως άρρωστα, σε οικογένειες με προφανή αδυναμία να επιβιώσουν αλλά και σε φορείς που έχουν ανάγκη σε τρόφιμα, φάρμακα, είδη ένδυσης και υπόδυσης, εξοπλισμό σπιτιού κ.α.

Σε συνεργασία και κοινή δράση με άλλες οργανώσεις σωματεία συλλόγους με παρόμοιους σκοπούς και επιδιώξεις, παρέχουμε κοινωνική προστασία και αλληλεγγύη, την προσπάθεια με κάθε τρόπο άμβλυνσης και εξάλειψης του ανθρώπινου πόνου και της δυστυχίας.

Για την επίτευξη των πιο πάνω στόχων απαραίτητη είναι η εθελοντική προσφορά όλων των συμπολιτών μας σκοπός της οποίας είναι η διάδοση της ιδέας του εθελοντισμού καθώς επίσης και η ενημέρωση του κοινού από εθελοντές σχετικά με τις ελλείψεις των παραπάνω κοινωνικών ομάδων και την ανάγκη στήριξη τους.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

https://www.στηριγμαανθρωπιασ.gr/index.php/epikoinonia

232 hits Αναφορά Προτείνετε:

Reviews

There are no reviews at this moment..

To SellOnline.gr είναι ένα portal που αποτελείται απο κατάλογο επιχειρήσεων δομημένο σε κατηγορίες όπου μπορείτε να καταχωρήσετε την επιχείρηση ή την ιστοσελίδα σας. Στις Αγγελίες θα βρείτε πλήθος προϊόντων καθώς και προσφορές.